C/ Riereta, 4 (Hotel d'Entitats) . Sant Boi 08830 . Tel. 93 635 4005 . email: apado@apado.org

 

Qui som

Apado Fundación Privada és una entitat sense afany lucratiu que va néixer l'any 1992 com associació i que va esdevenir fundació l'any 2004 arran de les inquietuds i la sensibilitat d'un grup de persones al municipi de Sant Boi de Llobregat, que, de forma desinteressada, donaren suport en les activitats de la vida diària a persones grans i malaltes en el propi domicili, motivats entre d'altres factors per:

  • L'augment de l'esperança de vida al nostre país. Un grup cada cop més important de població necessita atenció, serveis i recursos necessaris per al desenvolupament de les activitats bàsiques de la vida diària.
  • Mancances de recursos sociosanitaris en la xarxa d'atenció pública.
  • Canvis estructurals i socials que hem experimentat en els ultims anys.Es produeix un augment de la valoració del grau d'autosuficiència per part de les persones grans; de manera paral·lela, les dones s'incorporen al mercat laboral fora de la llar i aspiren a obtenir i consolidar la seva independència económica.
  • Augment de les persones que es troben en situació de dependència que requereixen atenció continuada, permanent i de llarga durada.
  • L'estrès i la poblemàtica vital en la qual viu la persona i/o familia cuidadora.